En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle acil durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belli başlı bir kıvılcım dayanımı süresine iye olması yahut yangın esnasında yaman intikalini engellemesi kabilinden standartlara şayeste olmaları gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Mecmu çıkış makroliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının vahit ferahlikten güzeşte şahıs skorsına Yangın Merdiveni Kapısı devirü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut bileğerden az mümteni.

Özellikle alıngan ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni evgin çıkış kapısı hediyeı dair hem maksut ölçüler hem maksut kapı adedi nüshası hem de ulama aksesuarlar belirlenmesinde çalışan gösteriş oynar. Güçlü miktardaki kızılımlarda bedel teklifi farklı olmaktadır. Tekrar aynı şekilde bapnın mimarilacağı malzemeye bakılırsa bile fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Yekpare çışitaların ve ulaşım yollarının süflida tamlanan şartlara iyi olması gerekir:

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni, ivedi durumlarda güvenli bir şekilde binadan tahliye elde etmek derunin kullanılan hayati bir güvenlik donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page